VILKA ÄR VI

Vår historia


Vår historia på 36 Media börjar med två företagssamma killar. Med en passion för entreprenörskap och kreativitet, bestämde vi oss för att utnyttja vår erfarenhet från tidigare projekt inom e-handel och digital marknadsföring. Från vårt ursprung i Onsala, Sverige, tog vi stegen mot att bygga något eget och betydelsefullt.


Vi startade vår entreprenörsresa genom att driva ett företag där vi sålde en innovativt och hållbart alternativ till vardagligt kontorsmaterial. Det var en värdefull erfarenhet som gav oss förståelse för försäljning och vikten av att bygga starka kundrelationer. Vår dedikation och engagemang belönades när vi vann priser så som årets säljare och årets ledare.


Det var med den kunskapen och framgången som grundade vi 36 Media. Vi ville skapa en digital marknadföringsbyrå som hjälper andra företag att nå sin fulla digitala potential. Genom att kombinera våra kunskaper inom e-handel, marknadsföring och sociala medier strävar vi efter att skapa resultatinriktade strategier och kampanjer som ger verklig tillväxt och synlighet för våra kunder.


Vi är stolta över vår resa och ser fram emot att fortsätta hjälpa företag att blomstra i den digitala eran. Vårt mål är att vara en pålitlig partner och att leverera kreativa och innovativa lösningar som driver framgång för våra kunder. Välkomna till 36 Media - vi är här för att hjälpa dig att nå dina affärsmål och skapa en imponerande digital närvaro.

Med våra medel ökar vi din omsättning

Varför välja just oss?

Skräddarsydda lösningar


Vi erbjuder skräddarsydda digitala marknadsföringslösningar som är anpassade efter ditt företags unika behov och mål.


Erfarenhet och kompetens


Vi har gedigen erfarenhet inom områden som e-handel, digital marknadsföring och webbdesign, vilket säkerställer att du får högkvalitativa tjänster och strategier.

Expertis inom sociala medier


Med vår expertis inom sociala medier kan vi hjälpa dig att optimera din närvaro och nå ut till din målgrupp på plattformar som Facebook, Instagram, LinkedIn och mer.

Resultatdriven approach


Vi fokuserar på att skapa konkreta resultat och att hjälpa ditt företag att växa. Genom att kombinera kreativitet, data-driven analys och marknadstrender levererar vi strategier som ger verklig affärsnytta och synliga resultat.

LÅT OSS ARBETA TILLSAMMANS

unsplash